Un prezentator popular de la PRO TV își dă demisia. Vezi cine îl va înlocui



Actorul Dragoș Bucur și-a dat demisia de la Pro TV, unde prezenta emisiunea ”Visuri la cheie”. Acesta a plecat după trei sezoane, motivându-și decizia prin faptul că nu mai are timp să se ocupe şi de proiectele cinematografice în care este implicat.

Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipă cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor. Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiaţii actorului Dragoş Bucur, potrivit stirilekanald.ro.

Plecarea lui i-a pus pe jar pe şefii de la Pro Tv, care au fost nevoiţi să se gândească rapid la un înlocuitor. Se pare că cel care îi va lua locul este bunul lui prieten şi coleg, Dan Bordeianu.

Cel mai probabil, prezentatorul care îi va lua locul lui Dragoş Bucur va fi Dan Bordeianu. El este obişnuit cu televiziunea, a mai fost moderator şi se descurcă de minune în acest rol. Deocamdată nu a bătut palma, dar negocierile sunt avansate”, au mai declarat surse apropiate de Dragoş Bucur.

Comentarii Facebook