Din ce câștigă interpreta clujeană, Vlăduța Lupău, cei mai mulți bani: „Campaniile publicitare, un loz în plic”


Interpreta clujeană Vlăduța Lupău a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. Primul cântec l-a interpretat la vârsta de 4 ani, în emisiunea „Tezaur Folcloric”, iar de atunci cariera ei a cunoscut o fulminantă ascensiune. 

Într-un interviu acordat exclusiv Unica.ro, aceasta a dezvăluit din ce câștigă cei mai mulți bani și a explicat de ce muzica populară nu mai este la mare căutare printre tineri.

„Ca și artist, cred eu, câștigi din evenimentele private la care participi. Nu știu la radio cum stă treaba, eu nu am piese de radio, poate cei de muzică ușoară de acolo câștigă cel mai mult, nu știu. Și din campaniile publicitare, sunt un loz în plic. Nu aia e sursa de venit a unui artist. Trebuie să fie sursa de venit srict pe cântat. Dacă ești un artist cunoscut și ai public mare, într-adevăr ai și campanii publicitare, dar alea pot fi luna asta, luna viitoare pot să nu mai fie. Sunt așa, bani de buzunar. Banii efectiv ai unui artist vin din evenimentele private la care participă”, a afirmat ea, întrebată fiind din ce câștigă artiștii cei mai mulți bani.

Vlăduța Lupău a mai precizat că, în prezent, tinerii nu mai sunt atât de interesați de muzica populară ca înainte.

„Pe vremea mea, când am început să cânt muzică populară, era foarte apreciată, erau concursurile de folclor, erau emisiuni foarte multe cu artiști foarte iubiți, care nu mai există la ora asta pe niciun post de televiziune. TVR nu mai are emisiunile pe care le avea atunci. Emisiunile cu care am crescut eu și pe care le vedeau părinții mei duminica, când veneau de la Biserică. Atunci erau cele mai apreciate și urmărite emisiuni. Acum, muzica și plăcerile tinerilor în materie de muzică s-au schimbat total. Asta se vede din piesele pe care le scoatem noi, artiștii, din piesele care intră în topul preferințelor pe Youtube, piesele care se cântă la evenimente”, este de părere Vlăduța Lupău.

Comentarii Facebook