Teo Trandafir s-a băgat cu bocancii în viața Iuliei Vântur, criticând relația cu megavedeta indiană Salman Khan - VIDEO


Teo Trandafir a avut un schimb de replici cu Iulia Vântur, pe marginea relației pe care aceasta o are cu actorul indian Salman Khan, una dintre cele mai mari vedete ale industriei cinematografice de acolo.

Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us”, de la Kanal D.

Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”, i-a întors-o Teo Trandafir blondinei.

Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, i-a replicat tăios Iulia Vântur, fiind vizibil deranjată.

Teo nu s-a oprit aici, iar Iulia Vântur i-a dat o replică tăioasă.

Teo Trandafir: ”Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: ”Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect”.

Teo Trandafir: ”Pentru că nu mă înțeleg, nu mă duce capul”.

Iulia Vântur: ”Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă”.

Teo Trandafir: ”Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine”.

Iulia Vântur: ”Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva”.

Teo Trandafir: ”Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el”.

Iulia Vântur: ”Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri”.


Comentarii Facebook