Divertisment

Cum a dat-o de gol Facebook pe o prostituată. Toată lumea a aflat cine e

  

O prostituată pe nume ”Leila” a avut parte de probleme din cauza rețelei de socializare Facebook.

Femeia folosește un cont de Facebook ”curat”, cu o adresă de e-mail personală şi numele real, prin care acestuia interacţionează cu prieteni şi membri ai familiei, iar majoritatea nu știu cu ce se ocupă. Cealaltă identitate a sa, de prostituată, nu este prezentă pe Facebook, iar pentru aceea foloseşte o adresă de e-mail diferită, un alt număr de telefon şi o poreclă.

Facebook urmăreşte utilizatorii peste tot pe internet şi a început să-i recomande femeii, la începutul acestui an (la secţiunea People You May Know) unii dintre clienţii ei obişnuiţi. La rândul lor, aceştia o văd pe Leila în aceeaşi secţiune. Facebook nu ar trebui să ştie legătura dintre aceşti oameni, dar, cumva, o ştie. Mulţi dintre clienţii Leilei nu cunosc numele real al femeii, dar văzându-i imaginea de profil află această informaţie, precum şi unde locuieşte. Nici clienţii nu îşi doresc ca femeia cu care se întâlnesc doar pentru sex să le ştie numele, potrivit go4it.ro.

Compania refuză să ofere informaţii despre algoritmii folosiţi pentru a sugera noi prieteni unui utilizator, dar se ştie că sunt folosite peste 100 de semnale - pasiuni, prieteni comuni, contacte încărcate - pentru popularea secţiunii.

Astfel, Leila nu ştie cum a ajuns Facebook să ştie cu ce se ocupă ca apoi să parcurgă paşii necesari pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple.

Mai mult, tânăra a întrebat şi alte dame de companie dacă au păţit acest lucru şi a aflat că nu este singura în această situaţie.

Femeia bănuieşte că Facebook colectează mult mai multe informaţii decât majoritatea utilizatorilor îşi imaginează, posibil şi din alte aplicaţii instalate pe telefoane și crede că atunci când două persoane au telefoanele apropiate, reţeaua de socializare presupune că se cunosc, folosind coordonatele geografice.

Cu toate acesrea, un purtător de cuvânt al companiei a negat acest lucru: „Nu folosim informaţii din aplicaţii terţe pentru a arăta sugestii de prieteni în secţiunea People You May Know”. El a adăugat şi că nu sunt folosite nici serviciile de localizare.

10 ani iulius_1.jpg
12-10-2017, 22:35
195 vizualizări
1 comentarii
dan16-10-2017, 6:48
Pai e foarte simpu,daca ramai logat pe facebook si intri pe diferite site-uri, facebook tine minte. Probabil ca individa avea un numar de site=uri preferate pe care tot intra, si era logata cand cu numele real, cand cu cel de scandal. Si facebook a facut legatura.

Cele mai citite ştiri din Divertisment

496 vizualizări
22-11-2017, 10:32
Mircea Bravo amendat pentru că staționa în trafic: Ne vedem în instanță - VIDEO» Vezi tot
39 vizualizări
20-11-2017, 22:14
Credea că o înșeală și s-a ascuns sub pat. Femeia a fost surprinsă de ceea ce a aflat» Vezi tot
39 vizualizări
26-11-2014, 11:42
A șocat lumea în Iulius Mall Cluj! Un tânăr a fugit gol prin mall, cu scutec pe el - VIDEO» Vezi tot
35 vizualizări
16-11-2010, 21:38
Delia Matache, intr-un film porno alaturi de Edi Iordanescu! Artista nu este la prima "aparitie" - VIDEO si FOTO» Vezi tot
21 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?