Luni 30 Ianuarie

Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare creștere turistică din România. Câți turiști s-au cazat în oraș în utlimele luniViceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a anunțat recent că municipiul se află, în continuare, în fruntea clasamentelor cu cea mai mare creștere turistică din țară.

Cluj-Napoca isi pastreaza locul fruntas in topul oraselor din Romania cu cea mai mare crestere turistica (27,02% fata de aceeasi perioada din anul trecut), aproape triplul mediei nationale si dublu fata de ocupantul locului doi”, a scris viceprimarul an Tarce,a pe Facebook.

Astfel, acesta a precizat că peste 312.000 de turiști s-au cazat în Cluj-Napoca în primele 8 luni ale acestui an.

In primele opt luni ale anului au sosit in Cluj-Napoca 312.889 turisti, conform datelor furnizate de unitatile hoteliere. La acestia se adauga turistii care au ales alte forme de cazare, astfel incat numarul real este mult mai mare. Numarul de innoptari in primele opt luni a fost de 587.436, inregistrand o crestere de 24,07% fata de aceeasi perioada din anul trecut. Si la Centrul de Informare Turistica s-a inregistrat o crestere record a numarului de turisti (35,55% fata de primele opt luni ale anului 2016), la acestia se adauga turistii care au beneficiat de servicii si materiale de informare turistica la standul de promovare cu care am fost prezenti la Sala Polivalenta, Untold si alte evenimente din cursul anului”, a completat Tarcea.Comentarii Facebook