”Aveți grijă cui faceți bine!” - Vedeta din România care a fost țepuită de chiriaș


Jador (29 de ani) s-a ales cu o țeapă uriașă, după ce a închiriat apartamentul unei cunoștințe pe care a avut să o ajute. Ei bine, acesta a plecat cu tot cu mobilă și nu a plătit deloc cheltuielile. 

Jador a relatat că a dat bani împrumut frizerului său, care nu i-a mai returnat niciodată, ba mai mult i-a recomandat un chiriaș, care a fost de asemenea pagubă totală.

Pentru cei care îmi cer bani împrumut, am dat bani împrumut frizerului meu, lui Gabi, și nici nu mi-a dat banii înapoi, nici nu mă tunde. Măcar de mă tundea de banii ăia. Așa că nu-mi mai cereți bani împrumut! Și ca să vedeți ce înseamnă facerea de bine, Robert Ionescu l-a luat pe un băiat, l-a crescut cu el în Dubai, i-a dat să mănânce, i-a plătit în fiecare zi masa, cazarea, tot! El nu făcea nimic, doar din milă, pentru că el nu avea părinți. A venit în țară, ăsta era prietenul frizerului meu și acest frizer mi-a zis să-l bag și pe ăsta la mine în chirie și l-am băgat fără să-i iau un leu chirie, m-a lăsat cu datorii la întreținere și la lumină, la gaze. Mai mult decât atât, mi-a vândut și lucrurile din casă. Aveți grijă cui faceți bine, mai ales acestui frizer nenorocit!”, a spus Jador pe internet

Dincolo de aceste probleme, fostul concurent de la Survivor All Stars formează un cuplu fericit cu Oana Ciocan. Fanii cerd că cei doi s-au căsătorit.

Comentarii Facebook