Divertisment

A fost găsit Cristi, devenit celebru după viralul ”Bă, Cristi!” - VIDEO

   

Cristi, devenit celebru după viralul ”Bă, Cristi!”, este un bărbat de 40 de ani din Broșteni. 

 

Numele lui este Cristi Antonescu, ”este un om de treabă, e muncitor şi provine dintr-o familie bună. Nu a prea avut noroc în viaţă. S-a căsătorit de tânăr, a încropit o mică afacere în comună, dar n-a avut parte de o familie ca lumea. A divorţat recent şi a plecat la muncă, prin Italia şi Germania. Fosta lui soţie a rămas aici”, a dezvăluit un apropiat al celebrului Cristi, conform spynews.r9.

 

Vine rar pe aici și lucrează la gospodărie. Aşa s-a întâmplat şi în ziua aia, când l-a chemat în curte pe Gheorghe Chitigiu (protagonistul filmului care a făcut furori pe Internet - n.r.). Gheorghe provine dintr-o familie amărâtă, iar Cristi îl chema des la el, ca argat în curte. Făcea muncile grele, iar Cristi îi dădea câte 10-15 lei şi băutură. În ziua în care a fost filmat, Chitigiu era pilit. Ca în fiecare zi, de altfel... cred că era prea beat ca să fugă de câinele care trăgea de cizmele lui. După ce a luat amploare scandalul cu filmuleţul, au venit nişte reporteri, să stea de vorbă cu Gheorghe Chitigiu şi să îl filmeze. Au stat ore în şir la poarta lui, dar el nu a fost capabil să se ridice din pat, de beat ce era”, a declarat un funcţionar din cadrul Primăriei Broşteni.

 

Mama lui Gheorghe, Angela Chitigiu, a explicat că fiul ei n-a fugit de câine fiindcă este mai ruşinos. ”Cristi îl mai chema pe fiul meu, pentru diferite treburi prin curte. Băiatul meu e mai ruşinos, de-aia nu vrea să vorbească nici cu dumneavoastră. Şi atunci i-a fost ruşine. De aia nu fugit de câine....”, a explicat femeia.28-1-2016, 12:29
11 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Divertisment

36 vizualizări
24-5-2018, 16:37
Finala UEFA Champions League, difuzată în direct pe un ecran gigant din Iulius Parc. Intrarea este liberă» Vezi tot
34 vizualizări
24-5-2018, 14:10
Donează sânge și mergi la UNTOLD și NEVERSEA! Începe a patra ediție a campaniei Blood Network» Vezi tot
32 vizualizări
24-5-2018, 23:02
Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală. Starul și-a cerut scuze» Vezi tot
25 vizualizări
24-5-2018, 10:24
Vladimir Drăghia, marele câștigător al EXATLON. Va dona tot premiul de 100.000 de euro» Vezi tot
21 vizualizări
24-5-2018, 17:05
"Vals”, cea mai difuzata piesa a anului 2018» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?