Viața la bloc nu e simplă și ușoară. O clujeancă vrea să oblige vecinii să-și zidească ușa, să nu mai iasă în curte: „Nu mai pot de stres”


Într-un oraș „vibrant” precum Cluj, viața la bloc aduce cu sine multe provocări, iar rezultatul sunt conflictele între vecini. Incapabili să rezolve problemele amical, unii vecini chiar încearcă să convingă autoritățile locale să intervină în disputa lor. Nemulțumită de gălăgia pe care o fac copiii vecinilor, studenți, o clujeancă le-a sugerat autorităților să le închidă ușa pentru ieșirea în curte. 

Femeia spune că a sesizat de nenumărate ori Poliția Locală, însă fără rezultate. Lucru care nu este atât de surprinzător, luând în considerare faptul că autoritățile nu pot sancționa pe cineva pentru că face repetiții pentru canto sau și-a instalat un hamac la balcon. Se spune că viața la bloc nu e mereu simplă și ușoară, căci întotdeauna se mai găsește câte un vecin nemulțumit de ceva…

„Locuiesc pe strada Grigore Alexandrescu 15, bl L2. La parterul blocului o familie s-a mutat în Gherla. Copiii au crescut și doi stau în apartamentul acesta, păstrat pentru copii când vin la facultate. Lucrul acesta s-a și întâmplat, dar noi nu mai avem liniște. Cică fata face canto, repetiții non-stop. La cheltuieli sunt trecute două persoane, dar sunt mai mulți (6-8). Muzica sună, de multe ori bat în podea ca să se liniștească. Apartamentul are balconul prelungit și este amplasată și o ușă pentru ieșire în curte. Să nu vă spun că a apărut hamacul și beculețele, să fie mai elegant la discuțiile de nocturnă. 

Reclamații la părinți am făcut nenumărate, mama mi-a spus că ea știe ce a crescut, iar tatăl cu ironie a zis că trebuie lăsați copii să se imunizeze. Este foarte neplăcut ca cineva să îți râdă sub geam și gălăgia pe care o fac e de nedescris. Vine vara stăm cu geamurile deschise și iar trăim un coșmar. Asta de 3 ani este așa de când a început cea mare facultatea. Acum nu mai pot de stresul pe care mi-l provoacă.

Rugămintea mea este să mă ajutați în ceva fel cum să-i liniștim.Trimiteți sesizare/avertisment la părinți sau să continui eu războiul. De câte ori va fi nevoie să chem poliția locală? 

Vă rog ajutați-mă oarecum că mi-e și groază știind că urmează vara. Obligați-i să zidească ușa să nu mai poate ieși în grădină”, se arată în sesizarea savuroasă a clujencei pentru autoritățile locale. 

Comentarii Facebook