Toto Cutugno va cânta la Cluj-Napoca

 

Cunoscutul artist italian, Toto Cutugno, va cânta la Cluj-Napoca în luna martie. 

 

Concertul va avea loc în 13 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 

Eu iubesc şi admir femeile din tot sufletul, nu pentru că sunt bărbat, dar pentru acele caracteristici - inteligenţa ascuţită, curajul, altruismul - pe care noi, bărbaţii, nu le avem. În ziua de azi, e foarte greu să cucereşti o femeie, pentru că, de obicei, ele sunt cele care cuceresc bărbaţii. Chiar dacă ne lasă impresia că noi suntem cei care stabilim regulile, ele ne conduc din umbră şi «ne fac să le cucerim». Femeile au o inteligenţă nativă extraordinară şi ştiu să se descurce în orice situaţie, mult mai bine ca noi. Sunt nişte creaturi magnifice”, a declarat interpretul italian.

 

Toto Cutugno a spus că se simte legat de România: ”În România mă simt ca acasă". El a cântat pentru prima oară în România în anul 1993, la Festivalul "Cerbul de Aur".

 

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca se pot cumpăra, începând de miercuri, la şase categorii de preţuri: 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei, 250 de lei, 300 de lei şi 350 de lei.

 

Între melodiile pe care le va interpreta Toto Cutugno se numără "L’Italiano", "Serenata", "Insieme: 1992", "Figli" şi "Stasera Parliamo Di Donne", anunță organizatorii evenimentului.

Comentarii Facebook