Stoia si-a reluat tratamentul la "bazin"! Avocatul lui sustine ca s-a respectat legea


Omul de afaceri Calin Stoia si-a reluat tratamentul la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj, dupa ce in ultimele 7 zile acesta a fost intrerupt.

"Orice persoana arestata are drepturi si nu am facut decat sa cerem acest lucru. Din punct de vedere juridic totul a fost si este legal, motiv pentru care s-a acceptat reluarea acestui tratament. In aceasta dimineata a fost la tratament si am revenit la normalitate", a declarat avocatul lui Calin Stoia, Sergiu Bogdan.


In baza Legii 275 este reglementat modul in care un detinut poate sa mearga la tratament. "Cei de la DNA Cluj nu au fost de acord ca domnul Stoia sa fie dus la Rahova, unde putea sa fie tratat in sistem penintenciar si nici sa fie tratat ambulator la Spitalul Clinic de Recuperare. Eu am cerut aceste lucru si in instanta, asa ca nu inteleg de ce s-au aratat revoltati ca domnul Stoia a mers la bazin. Interesant este ca, daca i-au supravegheat atat timp cu ajutorul serviciilor, acuma nu stiau ca se duce la tratament", a mai spus Sergiu Bogdan.

 

Calin Stoia, arestat in dosarul Apostu, merge zilnic la bazin! STIRI de CLUJ prezinta dovada VIDEO

 

Seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, a declarat ca Stoia a fost dus la bazinul de tratament cu acordul procurorilor DNA. Acestia au negat, insa, acest lucru, spunand ca "Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj care il avea in custodie pe inculpatul Calin Stoia nu a facut nicio comunicare Serviciului teritorial Cluj nici cu privire la efectuarea de investigatii de specialitate si nici cu privire la procedurile de recuperare efectuate la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj de care a beneficiat inculpatul aflat în arest preventiv", se arata in comunicatul emis de catre DNA Cluj.

 

DNA il acuza pe chestorul-sef Ioan Pacurar de minciuna

 

Conferentiarul Ioan Onac, seful sectiei de Balneologie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj, a declarat ca politia l-a "presat" sa il accepte pe Calin Stoia ca pacient.

 

UIMITOR! Calin Stoia nu avea nevoie urgenta de tratament la bazin! Vezi ce spune medicul care l-a tratat la Clinica de Recuperare

 

Chestorul Ioan Pacurar, seful IPJ Cluj, este cercetat de superiori pentru ca l-a invitat pe Sorin Apostu la cafea. Citeste AICI detalii.

 

Comentarii Facebook