Tinerii care au invins cancerul au petrecut in aceasta seara la Gala de Craciun Temerarii FOTO

 

Gala de Craciun Temerarii a avut loc in aceasta seara la Grand Hotel Napoca, incepand de la ora 19.00.

La eveniment au participat peste 150 de tineri din 71 de localitati din Romania care au reusit sa invinga cancerul. Tinerii au pasit pe covorul rosu si au avut parte de o petrecere.

"Seara aceasta este despre bucurii, victorie si despre Craciun. Din 2006 am parcurs un mare drum pentru ca am inceput cu 15 persoane, iar in momentul de fata avem peste 200 de tineri care au devenit membrii Temerarii. Vrem ca toata Romania sa stie aceasta boala poate fi invinsa", a spus Katie Rizvi, fondatorul Clubului Temerarii.

Clubul Temerarii a fost infiintat in anul 2006 de Asociatia Little People, care in prezent desfasoara activitati zilnice de consiliere,  instruire si suport pentru pacientii care sufera de cancer.

 

"Ma bucur ca vad alte figuri decat cele pe care le vedem pe coridoarele spitalelor, sunteti zambareti, sunteti veseli si simt sentimentul datoriei implinite. Va consider niste oameni speciali pentru ca altii si-au primit viata, dar voi v-ati castigat-o", a afirmat DR. Rodica Cosnarovici, medic primar la sectia Oncopediatrie al Institutului Oncologic Prof. DR. Ion Chiricuta"  Cluj-Napoca.

Temerarii are mai multe centre in orasele din Romania, in care membrii desfasoara diferite activitati, sau merg impreuna la evenimente. De asemenea organizeaza doua evenimente mari anuale la nivel national si anume tabara de vara si Gala de Craciun.

Clubul TEMERARII are in momentul de fata 229 de membri din 71 de localitati de pe teritoriul Romaniei, devenind prin urmare cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în randul adolescentilor si al tinerilor adulti care s-au vindecat de cancer.

 

Vasile Ielciu

Comentarii Facebook