Calin Stoia, arestat in dosarul Apostu, merge zilnic la bazin! STIRI de CLUJ prezinta dovada VIDEO


Omul de afaceri Calin Stoia, arestat in dosarul Sorin Apostu, merge zilnic la bazin si face exercitii pentru afectiunile pe care sustine ca le are la coloana.

Stoia merge aproape zilnic la un bazin din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj si isi urmeaza tratamentul, desi nu exista o incuviintare a instantei in acest caz, fiindu-i respins de cateva ori recursul de eliberare, cu toate ca a precizat ca are probleme de sanatate. Curtea de Apel Cluj si Inalta Curte de Casatie si Justitie nu a fost de acord cu eliberarea, tocmai pentru a nu intra in contact cu alte persoane, intre care si martori.

 

Cu toate acestea, Stoia este lasat zilnic, doua ore, la Spitalul Clinic de Recuperare, unde se poate intalni cu alte persoane. Omul de afaceri a fost filmat luni, 12 decembrie, imbracat lejer, in tinuta sport, in timp ce iesea de la bazin, fara a fi insotit de politisti. Calin Stoia a fost dus la spital in jurul orei 8.15 si a intrat neinsotit, dupa care Dacia cu insemnele MAI a plecat.

Barbatul a petrecut circa o ora la bazinul de tratament, iar apoi a iesit si s-a dus la un cabinet de masaj cu laser, iar la intrare i-a spus unei asistentei: "Ce faci gagico?", semn ca se cunosteau deja.

 

Personalul medical al spitalului, dar si au alt politist care se afla la tratament, au sesizat ca scena este "monitorizata" de jurnalisti, asa ca au sunat si rechemat echipajul de la arest, care l-a adus pe Calin Stoia la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj.

 

In jurul orei 10.00, Stoia a fost luat si dus inapoi la arest, autoturismul coborand pe strada Republicii si apoi pe strada Napoca spre IPJ Cluj.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Adnana Ilies, a precizat ca barbatul este dus la spital, sub escorta, pentru a face tratament.

 

Chestul Ioan Pacurar a recunoscut ca Stoia merge laSpitalul Clinic de Recuperare si a declansat o ancheta. Vezi AICI ce a spus.

 

Video: Evz.ro

Comentarii Facebook