Miercuri 24 Aprilie

PSD -istii: Lipsesc locurile de parcare de la Stadion si Sala Polivalenta. Primaria: Facem 500 de parcari!


Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, reclama faptul ca stadionul si sala polivalenta sunt construite fara a avea parcari. Primaria: la polivalenta sunt 446 de locuri subterane.

"Ii solicitam actualui primar sa ne spuna pe termen scurt ce solutie va gasi pentru locurile de parcare necesare in luna octombrie a acestui an, dar si pe termen lung dupa ce va fi finalizata si sala polivalenta. Din ceea ce stim noi in zona nu exista niciun loc de parcare facut special pentru a deservi cele doua noi locatii pentru manifestari publice, iar locurile de pe raza municipiului sunt in responsabilitatea municipalitatii", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca precizeaza ca la Sala Sporturilor sunt prevazute 446 de locuri de parcare, iar cei care vin la meciuri pot apela si la parcarile din centrul orasului sau Piata Mihai Viteazu.

Social democratii vin cu solutii: "Constructia unui parking pe platoul Salii Sporturilor Horia Demian, parking care poate sa beneficieze de buget atat de la consiliul local, cat si de la consiliului judetean".

 

Vezi si...

Sala Polivalenta va avea un "acoperis masina": va capta apa de ploaie si energia solara! VEZI explicatiile - VIDEO

Sala Polivalenta a Clujului va fi gata pana in luna mai 2012. VEZI stadiul lucrarilor VIDEO si FOTO

Cum vor arata scaunele de la Sala Polivalenta! Tribunele vor fi retractabile pentru meciuri de hochei sau gimnastica VIDEO

Comentarii Facebook