Miercuri 24 Aprilie

Mircia Giurgiu in razboi cu ungurii: Strang semnaturi pentru a redeschide piata volanta in Piata Unirii


Deputatul independent Mircia Giurgiu le-a declarat razboi ungurilor care au protestat fata de deschiderea pietei volante in parcarea din Piata Unirii si lanseaza o campanie de strangere de semnaturi.

"Au fost foarte multe persoane care au sesizat faptul ca piata volanta din Piata Unirii a fost desfiintata de Primarie dupa ce a functionat doar doua zile. imi pare rau ca Primaria Cluj-Napoca a cedat presiunilor politice si nu s-a tinut cont de interesul cetateanului. Voi initia o actiune de strangere de semnaturi, sa adunam cat mai multe semnaturi din partea producatorilor si cumparatorilor, si romani si maghiari, pentru redeschiderea pietei volante. Nu facem nicio diferenta de etnie. Vom depune semnaturile la Primarie, spre stiinta Consiliului Local Cluj-Napoca, iar consiliul sa decida redeschiderea pietei. Semnaturile vor fi stranse pe toata durata lunii septembrie, pe strada si in piete", a declarat Mircia Giurgiu.

Parlamentarul crede ca circ 10.000 persoane ar urma sa semneze petitia.

Primaria Cluj-Napoca a deschis in luna august o piata volanta in parcarea din Piata Unirii, dar a inchis-o ca urmare a protestelor lansate de UDMR. Piata a fost mutata pe platoul Salii Sporturilor unde se bucura de acelasi succes.

In paralel, alte doua piete volante, in Grigorescu (in fiecare marti) si Gheorgheni (in fiecare zi de joi a saptamanii), au fost deschise.

Comentarii Facebook