Alin Tise, despre solicitarea lui Paszkany de a juca pe Cluj Arena: Vrem echilibru si liniste VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, nu a luat inca o decizie in privinta solicitarii patronului CFR Cluj de a juca pe stadionul Cluj Arena.

"Voi avea o discutie la momentul oportun si in foarte scurt timp voi avea si o pozitie publica. Asa cum am mentionat de foarte multe ori, Consiliul Judetean Cluj este o institutie publica care apartine tuturor clujenilor, in sensul ca reprezinta interesele lor prin votul dat de clujeni.

Datoria noastra este de a mentine un echilibru, de a respecta ambele cluburi, conducatorii ambelor cluburi si de a gasi un echilibru asa incat sa nu cream in judet si in Cluj nicio tensiune si, din contra, sa militam pentru echilibru si armonie.

Aceasta decizie a noastra va avea in vedere aceste principii de care v-am vorbit ei. Dorinta mea este ca dincolo de orgoliile din sport, discutia sa o purtam in alt plan si anume acela al echitatii, al echilibrului si a unei bune convietuiri pe care ne-o dorim in Cluj", a declarat Alin Tise.

Patronul CFR Cluj, Aprad Paszkany, a declarat vineri, 26 august, la finalul partidei cu Sportul Studentesc, ca vrea ca echipa lui sa joace pe stadionul Cluj Arena sau sa primeasca despagubiri de 15 milioane de euro din partea forului judetean.

 

Vezi si...

Paszkany vrea pe Cluj Arena! Daca nu, cere 15 milioane de euro pentru a moderniza arena din Gruia VIDEO

Oficialii U ii raspund lui Paszkany: Cluj Arena este facut pe vechiul Ion Moina, casa U Cluj

Comentarii Facebook