Oficialii U ii raspund lui Paszkany: Cluj Arena este facut pe vechiul Ion Moina, casa U Cluj


Directorul executiv al echipei Universitatea Cluj, Cosmin Irimies, a afirmat ca anuntul lui Aprad Paszkany ca CFR vrea sa joace pe Cluj Arena sau sa primeasca despagubiri de 15 milioane de euro numai inflameaza spiritele.

"Stadionul asta a fost construit pe vechiul stadion Ion Moina, care a apartinut U Cluj, si se va tine cont de traditii.

Rugamintea mea este sa fim mai responsabili in declaratii. Si al lor a fost construit tot din bani publici si a fost modernizat din bani privati. Sa nu ne uitam in ograda altora, pentru ca si alte stadioane au fost facute din bani publici.

Mingea este in terenul Consiliului Judetean Cluj. Ei decid cine si unde va juca, dar sunt convis ca se va respecta traditia si istoria Clujului.

Sigur vor aparea tensiuni la modul cum se pune problema. Eu stiu ca ei au stadion, dar nu inteleg care este motivul real pentru care cer sa joace pe Cluj Arena? Nu-i gratis! Se va plati chirie si intretinere", a declarat Cosmin Irimies, directorul executiv al U Cluj.

Oficialul Universitatii Cluj a mai adaugat ca numai dupa primul meci se va sti care este valoarea utilitatilor, iar chiria va fi stabilita de Consiliul Judetean Cluj in functie de mai multi factori.

"Abia dupa primul meci vom sti cat e de platit. In privinta chiriei, sunt convins ca va fi de asa natura incat U Cluj sa isi permita sa joace fotbal pe noul stadion", a mai adaugat Irimies.

Declaratia care a aprins spiritele in randul suporterilor "sepcilor rosii" a fost facuta de Arpad Paszkany la finalul meciului cu Sportul Studentesc. "Daca pe Cluj Arena se joaca gratis de ce sa nu jucam si noi acolo. (...) De ce sa nu bage (n.red. Consiliul Judetean Cluj), nu trebuie 55 de milioane cat a costat Cluj Arena, ne trebuie si noua vreo 15 milioane de euro si atunci o sa facem o arena completa si aici si am rezolvat problema", a spus Arpad Paszkany.

 

Vezi si...

Paszkany vrea pe Cluj Arena! Daca nu, cere 15 milioane de euro pentru a moderniza arena din Gruia VIDEO

Cluj Arena, farfuria zburatoare a Clujului - Galeri FOTO impresionanta

Comentarii Facebook