Cum motiveaza Alin Tise numirea consilierului sau personal, Radu Ratiu, ca director la SC Cluj Arena VIDEO


Consilierul personal al lui Tise, Radu Ratiu, a fost "uns" sef la SC Cluj Arena SA prin votul consilierilor judeteni Cluj. "El reprezinta PDL in Consiliul de Administratie si nu pe Alin Tise", a precizat seful CJ Cluj.

Alesii judetului au votat in sedinta de miercuri, 31 august, infiintarea societatii, componenta Consiliului de Administratie si cine va fi directorul acesteia. Pentru ca fiecare partid reprezentat in Consiliul Judetean Cluj si-a primit partea si reprezentantii lor fac parte din noul CA al SC Cluj Arena SA nu au fost reclamatii.

"Este o confuzie. Practic in acest consiliu de administratie partidele politice au propus oameni. Dupa cum la PSD este presedintele organizatiei locale (n.red. Mircea Jorj), la PNL este cineva din Dej, din organizatia locala. Aceste consilii de administratie sunt formate din reprezentanti ai partidelor politice cum se intampla la toate regiile din subordinea Consiliului Judetean. Reprezentantul PDL este un membru PDL si nicidecum nu a primat faptul ca este consilier local sau consilier juridic, pentru ca nu este consilier personal (n.red. Radu Ratiu). El va demisiona si va ramane numai consilier local si director la aceasta societate", a declarat Alin Tise.

Seful judetului a recunoscut totusi ca propunerea ii apartine, dar a precizat ca "el reprezinta PDL in Consiliul de Administratie si nu pe Alin Tise. Dupa cum toate partidele care si-au desemnat oameni, si-au ales ei fara sa consulte celelalte partide".

Tise a mai adaugat ca tanarul lui consilier are experienta juridica. "Aceasta societate va incepe cu multe contracte. Acesta este primul pas. De asemenea, are si experienta administrativa, fiind consilier local de 4 ani. Toate acestea cred ca il recomanda, pregatirea profesionala, absolvent de drept la Babes-Bolyai, si experienta administrativa intr-un mandat de consilier local. Cred ca il recomanda pentru a incepe activitatea in aceasta scocietate, activitate dificila de altfel pentru ca Consiliul Judetean nu va cheltui bani pentru a administra aceasta arena. Va trebui aceasta societate sa produca bani pentru a fi in functiune. Ca atare nu l-as invidia pe cel care va trebui sa aduca resurse financiare pentru ca este foarte greu in momentul de fata sa gasesti evenimente si sa faci profit, asa incat arena sa fie intretinuta la conditii optime", a mai precizat Alin Tise.

Radu Ratiu este consilier local din partea PDL din anul 2008 si consilierul personal al presedintelui Cj Cluj, Alin Tise.

 

Vezi si...

Pile si relatii la Cluj Arena! Alin Tise si-a propus consilerul personal in fruntea SC Cluj Arena SA

Comentarii Facebook