Paszkany vrea pe Cluj Arena! Daca nu, cere 15 milioane de euro pentru a moderniza arena din Gruia VIDEO


Arpad Paszkany, finantatorul echipei CFR Cluj, nu a renuntat la visul de a juca pe stadionul Cluj Arena, construit de Consiliul Judetean din bani publici.

"Daca pe Cluj Arena se joaca gratis de ce sa nu jucam si noi acolo. Dupa parerea mea, cu siguranta asa zice si legea, daca faci investitii din bani publici nu poti sa faci un spital numai pentru unii, nu si pentru altii. Sau un teatru numai pentru unii, nu si pentru altii.

Acelasi lucru este valabil si pentru stadion. Sau am alta propunere. De ce sa nu bage (n.red. Consiliul Judetean Cluj), nu trebuie 55 de milioane cat a costat Cluj Arena, ne trebuie si noua vreo 15 milioane de euro si atunci o sa facem o arena completa si aici si am rezolvat problema", a declarat Arpad Paszkany.

Intrebat daca crede ca CFR Cluj ar fi bine venita pe stadionul Cluj Arena, tinand cont de rivalitatea cu Universitatea Cluj, Paskany a declarat ca: "De regula fanii Universitatii merg la meciurile Universitatii si fanii CFR -ului merg la meciurile CFR -ului. Asa este".

 

Declaratiile au fost facute la finalul meciului CFR Cluj - Sportul Studentesc, 6-1.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Arpad Paszkany pentru a lamuri solicitarea de a juca pe Cluj Arena. "Vreau sa vad ce se doreste. Doresc sa evolueze pe Cluj Arena numai jocuri in evenimentele internationale sau doresc si in meciurile din campionatul intern. Dupa ce ma lamuresc vom raspunde, pentru ca este o cerere legala si trebuie sa raspundem", a precizat Alin Tise.

 

Vezi si...

CFR Cluj are sanse sa joace pe Cluj Arena! Alin Tise va analiza cererea lui Paszkany VIDEO

CFR Cluj - Sportul Studentesc 6-1! Clujenii au invins la scor cu ajutorul arbitrului VIDEO VEZI golurile

Comentarii Facebook