Tise, acuzat ca si-a promovat secretara la rang de consilier, iar acum i-a gasit un loc caldut in SC Cluj Arena

 

Tinerii liberali au lansat un atac fara precedent la adresa lui Alin Tise, pe care l-au acuzat ca a urmat modelul Emil Boc, care si-a promovat soferul consilier.

"Ce se naste din pisica soareci mananca. Dupa modelul oferit de Emil Boc care si-a promovat soferul in rang de consilier personal, Alin Tise, presedinte al Consiliului Judetean Cluj, isi numeste si el secretara-consilier personal, in Consiliul de Administratie al noii societatii care va administra Cluj Arena", este declaratia care a dinamitat relatiile politice dintre PNL si PDL.

"Incadrata in organigrama ca si consilier al presedintelui, Ligia Caineanu indeplineste inca de pe vremea in care Alin Tise era prefect, atributiile de secretara personala a acestuia. Dupa ce a ajuns la sefia Consiliului Judetean, Alin Tise a promovat-o prin tot felul de consilii de administratie precum cel al Spitalului de Pneumoftiziologie, al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, al TETAROM sau la sefia grupului de lucru pentru stabilirea si coordonarea activitatii Asociatiei "Produs de Cluj". Iar astazi, cireasa de pe tort, super secretara lui Tise cu rang de consilier personal urmeaza sa ne reprezinte interesele si la nivelul societatii emblema a judetului, Cluj Arena", a declarat presedintele Organizatiei Municipale de Tineret a PNL Cluj-Napoca, Ioan Bildea.

Liberalii considera ca "prin sustinerea secretarei sale in echipa de management a stadionului, Alin Tise risca sa duca in derizoriu intregul demers de valorificare a potentialului oferit de arena sportiva, mai ales ca la conducerea administrativa a propus un alt apropiat al sau politic, Radu Ratiu, asupra competentei caruia planeaza alte semne de intrebare".

Alexandrul Coroian, liderul grupului PDL din Consiliul Judetean Cluj, a declarat ca repartizarea reprezentantilor in consiliile de administratie se face "de comun acord intre reprezentantii partidelor care au reprezentanti in forul judetean", iar Ligia Caineanu "este absolventa a facultatii de Administratie Publica, detine un masterat in management si este in curs de absolvire a Facultatii de Drept. Mai mult, aceasta nu detine si nu a detinut niciodata functia de secretara, aceasta fiind in acest mooment consiler pe probleme de administratie al presedintelui forului judetean. La randul sau, Radu Ratiu este absolvent al Facultatii de Drept si master in administratie publica".

"Pentru verificarea calitatilor persoanelor propuse de PDL pentru ocuparea acestor pozitii in cadrul societatii care administraeza Cluj Arena propunem tinerilor liberali sa nominalizeze, din randurile lor, doua persoane care considera ca ar putea proba acelasi nivel de competente. Putem organiza o dezbatere publica in acest sens, daca, printr-o minune, tinerii liberali pot desemna persoane care sa poata face si altceva decat sa improaste cu noroi, cu sau fara motiv, in dreapta si stanga. Pana atunci le recomandam tinerilor liberali sa faca ceea ce mai varstnicii lor colegi au inteles sa intreprinda pentru sprijinirea sportului clujean: sa faca cheta si sa cumpere tobe, pe care sa le bata in mijlocul suporterilor. Oricum, timp de 20 de ani, doar asta au reusit in locul construirii unui nou stadion", a mai spus Coroian.

 

Vezi si...

Cum motiveaza Alin Tise numirea consilierului sau personal, Radu Ratiu, ca director la SC Cluj Arena VIDEO

Comentarii Facebook