Nicu Covaci despre Sergiu Nicolaescu: "Să îl ia mama dracului"


"Nu mă dau bătut. Sper să mă audă de unde este acum. Am să îi atac firmele", a fost reacţia liderului trupei Phoenix, când a aflat de moartea lui Sergiu Nicolaescu.

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, priveşte moartea regizorului român ca pe o provocare şi promite că nu va fi împiedicat de dispariţia lui Sergiu Nicolaescu să îşi recupereze banii datoraţi de regozor din drepturile de autor.

"Să îl ia mama dracului. Câtă iubire i-am purtat de-a lungul anilor, cu atât mai mult m-am convins că a fost un om lipsit de caracter. Am să îi atac firmele! Trebuie să vorbesc cu avocaţii mei, pentru că nu obişnuiesc să mă dau bătut. Omul ăsta îmi datora 800.000 de euro. Fiind securist, în gaşcă cu mârlanii şi mitocanii care conduc ţara, nici cei de la Finanţe nu au reacţionat. Am trimis experţi care au descoperit că are să îmi dea drepturile de autor pe 40 de ani de zile. A fost mână în mână şi cu avocaţii, m-au scos de pe genericul filmului - un film de succes, de altfel. Nu mai continui... Mesajul meu este că nu mă dau bătut!", a declarat Nicu Covaci, potrivit libertatea.ro.

Sergiu Nicolaescu a murit astăzi, la Spitalul Elias. Regizorul fusese internat la Spitalul de Urgenţă Elias din data de 27 decembrie pentru o afecţiune digestivă cronică. Ulterior medicii i-au diagnosticat cu totul o altă boală.

Comentarii Facebook