Poti slăbi şi fără o cură de slăbire. Află aici cum


Oricât ar părea de paradoxal, poţi să slăbeşti şi fără să ţii o cură de slăbire.

Pentru că nu toate curele de slăbire sunt sănătoase, iar înfometarea nu este deloc o soluţie benefică pentru a scăpa de kilogramele în plus, trebui să ştii că sunt metode mult mai eficiente şi care nu-ţi afectează organismul.

Iată câteva modalităţi prin care poţi să slăbeşti fără să ţii cură de slăbire.

1. Mănâncă după ceas

Propune-ţi un timp exact după care să mănânci. Nu mai înfuleca totul în 5 minute. Savurează mâncarea înghiţitură cu înghiţitură. În acest fel te poţi sătura şi cu porţii mici şi nu rişti să mănânci mai mult decât trebuie.

2. Dormi mai mult, cântăreşti mai puţin

O singură oră de somn în plus, pe zi, duce la pierderea a 6 kilograme într-un an, spun cercetătorii de la Universitatea din Michigan. Condiţia este să nu mănânci mai mult de 2500 de calorii pe zi.  Potrivit acestora, lipsa somnului şi implicit a odihnei duce la creşterea poftei de mâncare.

3. Mănâncă mai multe legume

Mănâncă trei legume sau fructe la masa de seară, pentru că acestea sunt bogate în apă şi fibre şi au mai puţine calorii. Le poţi şi găti dacă vrei, dar fără grăsime şi foloseşte lămâie, ierburi aromate şi condimente pentru gust, în locul sosurilor grase cu sare sau cu zahăr.

4. Mănâncă supă

Supa este un mijloc excelent de a te alimenta, fără un aport crescut de calorii. Tocmai de aceea supa este primul fel de mâncare pentru că dă senzaţie de saţietate, iar apoi, la felul doi mănânci mai puţin.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro.

Comentarii Facebook