Pofta de sex crește la femei o dată cu înaintarea în vârstă! Cum poți să șii pasul?

 

Femeile pe măsură ce cresc în vârstă au o poftă tot mai mare de a face sex, anunță site-ul www.menshealth.com .

 

Jurnalul pentru medicina sexuala a efectuat un studiu care demonstreaza stiintific cum pofta femeilor pentru sex creste o data ce aceastea inainteaza in varsta. Dupa ce au analizat un esantion de 806 femei, au ajuns la concluzia clara ca dupa 40 de ani, femeile “gusta” din plin sexul, mult mai mult decat o faceau pana atunci, iar un procent de 70% dintre acestea au declarat ca ating orgasmul garantat. Totul se explica simplu, prin faptul ca o data cu intelepciunea varstei, femeile isi accepta si chiar invata sa-si iubeasca corpul asa cum e, scapand de complexe si idei preconcepute.

 

1. Alimentatie sanatoasa.

 

Consumati cat mai mult peste, specialistii recomandand un minimum de doua portii de peste de calitate, cat mai gras, de doua ori pe saptamana. Omega 3 nu e un component important doar pentru inima si penis, dar creste si nivelul de dopamina din corp, care are o legatura directa cu nivelul excitatiei, influentand-o.

 

2 Tine greutatea sub control.

 

Burta la barbati afecteaza indubitabil viata sexuala in doua moduri clare: scade nivelul testosteronului si depunerile de colesterol afecteaza erectia penisului. Asadar, un corp zvelt si cu putina grasime nu numai ca-ti ofera un aspect mai placut, dar iti imbunatateste si viata sexuala. In plus, o erectie de calitate inseamna o circulatie de calitate a sangelui– ceea ce nu se poate obtine cu depuneri de grasimi pe vasele sanguine.

 

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

Comentarii Facebook