A câştigat 78,5 milioane de euro la Loto dar nu şi-a revendicat premiul


Câştigătorul premiului de 64 de milioane de lire sterline (78,5 milioane euro), de la loteria europeană EuroMillions a pierdut banii pentru că nu i-a revendicat la timp.

Loteria naţională britanică a informat joi, 6 decembrie, că potenţialul milionar avea termen până miercuri, 5 decembrie, la ora 23:00 GMT, pentru a revendica premiul.

Instituţia a desfăşurat o amplă campanie prin care a încercat să dea de câştigător dar eforturile nu au avut succes. În acest scop, a umplut cu afişe şi a folosit o maşină de lux, marca Lamborghini, pentru a anunţa în toate colţurile zonei numerele câştigătoare, dar acesta nu a apărut, drept pentru care toţi banii şi dobânda cuvenită pentru cele şase luni au revenit organizaţiei de caritate "Good Cuases" a loteriei naţionale.

"Din păcate, pot confirma că proprietarul biletului câştigător nu şi-a revendicat premiul la timp, fapt pentru care a pierdut această uluitoare sumă", a afirmat un purtător de cuvânt al loteriei naţionale britanice, potrivit Realitatea.

Câştigătorul a achiziţionat biletul EuroMillions în zona localităţilor Stevenage şi Hitchin, în comitatul Hertford shire, şi a nimerit cele cinci numere (5, 11, 22, 34, 40) şi cele două stele norocoase (9 şi 11).

În iulie 2005 a mai fost un caz similar, când un britanic care a câştigat 9,4 milioane de lire sterline (11,5 milioane de euro), nu şi-a revendicat nici el premiul.


Comentarii Facebook