Un apartament în Cluj-Napoca pe perioada UNTOLD 2024 costă pe patru zile 38.000 lei, cât chiria pe un an. Proprietarii lacomi nu se mai satură!

Prețurile la cazare pe perioada Untold 2024 sunt deja ridicol de mari


Festivalul Untold 2024 va avea loc în acest an în perioada 8-12 august 2024. În fiecare an prețurile la căzări în Cluj-Napoca au fost extrem de mari, dar anul acesta pare că nu mai mai există nicio limită. Unii proprietari de locuințe de închiriat par de-a dreptul porniți să obțină pentru patru zile banii de chirie pentru închiriere pe un an. 

7600 euro un apartament de 40 mp în Cluj-Napoca pe perioada Untold 2024

Astfel, pentru perioada 8-14 august 2024, un apartament a ajuns să coste pe site-ul de rezervări booking.com, nu mai puțin de 38.000 de lei, echivalentul a aproximativ 7600 de euro.  Aceștia sunt banii pe care îi obține de obicei un proprietar care închiriază timp de un an un apartament la sumă considerabilă de aproximativ 630 de euro pe luna. Și nu este vreo de vreo vilă, ci chiar de un apartament nu foarte mare, de 40 mp, o baie, bucătărie și un dormitor, care este situat la 3.7 km de centrul municipiului Cluj-Napoca. Este adevărat că are un rating excelent de 9.8, din 115 recenzii, dar, la un asemenea preț, poți închiria o vilă pe o plajă exotică. 

Culmea este că, deși prețul este exorbitant, apartamentul s-a și ocupat de aseară până dimineață, pentru perioada festivalului și nu mai este disponibil pentru rezervare.

preturi cazari perioada Untold.png

aparthotel laura.png

La polul opus, cel mai ieftin apartament, dacă putem spune așa pe perioada festivalului este la ”ofertă” și costă 2592 lei. Sunt, însă, puține spații de închiriat la prețul de sub 3000 de lei pe patru nopți. 

cazare mai ieftina Untold.png


Comentarii Facebook