Clujean ajuns în Italia, în zona Milano: ”Săracul Boc, dacă vine aici îi dă cu eroare, la cât de mult verde este” - FOTO


Clujul a ajuns orașul betoanelor și al datelor din granit, de pe urma cărora unele firme au făcut averi. Așa s-au tocat banii europeni, pentru a ieși la socoteală că s-au atras fonduri multe, deși nu era nevoie de pavat cu granit tot centrul Clujului. 

Clujenii au cerut și cer în continuare zone verzi, nu betoane și granit. Se pare, însă, că agenda Primăriei Cluj-Napoca este alta și vrea să ducă orașul în Europa, în timp ce toată Europa renunță la beton și se întoarce la verdeață. 

Un clujean ajuns în localitatea Cassano d’Adda, situată la 30 de minute de Milano, a postat o fotografie cu verdeața pe care o vede de la geamul casei. ”Săracul Boc, dacă vine aici îi dă cu eroare, la cât de mult verde este”, a comentat aceasta.

Din fotografie se vede cum totul este aliniat, iar grija pentru copaci o vedem prin faptul că aceștia sunt lăsați să crească și nu sunt tăiați permanent și replantați, pentru ca alte firme să facă bani.

WhatsApp Image 2024-05-05 at 09.26.37 (1).jpeg

Foto: Localitatea Cassano d’Adda, Italia

da6bda9a3767bc4315bfa89a5dd3a0a1.jpg

Foto: Strada Kogălniceanu, înainte și după ce s-a montat ”oceanul” de granit

Comentarii Facebook