Florin Prunea se înțelesese cu Neluțu Varga să fie președinte la CFR Cluj. Era la un pas să trădeze pe U Cluj


Florin Prunea, fostul jucător al U Cluj, susține că s-a înțeles cu Nelu Varga să fie președinte la CFR Cluj, dar toată înțelegerea a căzut de pe un minut pe altul. 

Florin Prunea a spus că a ajuns la o înțelegere cu Nelu Varga pentru a ocupa funcția de președinte la CFR Cluj, dar cineva din Federație nu l-a dorit. În locul lui a fost instalat rapid Cristi Balaj.

Florin Prunea a fost foarte aproape să fie instalat în funcția de președinte al celor de la CFR Cluj, dar că un simplu telefon a schimbat întreaga situație, iar ardelenii s-au reorientat rapid.

Conform informațiilor oferite de fostul internațional, antrenorul Dan Petrescu a fost cel care a dorit ca această colaborare să fie concretizată.

Da, și atunci am fost foarte aproape de a ajunge. Îmi luasem și biletele de avion, dar dimineața am primit un telefon și am anulat totul. După ce s-a întâmplat cu mine, Dani Coman era pe drum a doua zi. Și m-a sunat: «băi, dar ce s-a întâmplat, pentru că eu știam că tu ești alesul».

I-am explicat și i-am spus să se ducă și să vadă și el care e treaba. S-a dus, dar nu s-a înțeles cu ei și așa a apărut varianta Cristi Balaj. Nu cred că a picat pentru că aș fi putut eu intra în conflict cu FRF. Știi de ce? Pentru că dacă ai echipă, poți să-l ai pe Prunea ca președinte fără probleme.

Nu mai sunt vremurile alea în care cineva își permitea să-i spună unuia sau altuia «dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!». Nu mai merge”, a mai spus Florin Prunea, la DigiSport.

Florin Prunea a mai precizat că Dan Petrescu își dorește și acum să colaboreze cu el la CFR Cluj. Astfel, fostul mare portar a mai declarat că decizia aparține conducerii clubului.

Știu că și-ar dori (n.r. – să fie Prunea președinte la CFR Cluj). Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, să lucrez cu Dan Petrescu. Nu știu dacă s-a referit la mine, numai el poate să spună. Nu decid nici eu, nici Petrescu. Acolo, știm foarte bine, este un patron, el decide”, a mai spus Florin Prunea.

Oare când a mințit Prunea? În 2021 spunea că a refuzat pe CFR Cluj

Nimeni nu mai știe sigur care este adevărul, pentru că în 2021 Prunea a spus că a refuzat să meargă la CFR Cluj alături de Dan Petrescu.

Fostul portar al naționalei, Florin Prunea, a refuzat să meargă la CFR Cluj, alături de Dan Petrescu, pentru a prelua o funcție administrativă.

Nu se pune problema să merg la CFR Cluj! Eu cu Dan Petrescu vorbesc foarte mult, mi-am petrecut mai mult timp cu el decât cu familia, stăteam 300 de zile în cantonament.

El este antrenor, își face treaba lui. Acum un an a fost o discuție, a fost chiar o ofertă, i-am mulțumit foarte mult, dar este imposibil să merg la CFR Cluj. 

Am jucat la U Cluj, am fost unul dintre jucătorii foarte iubiți de către fani. Vreau să mă mut la un moment dat în Cluj-Napoca, mă duc în concediu, dar nu se pune problema să merg la CFR”, a declarat Prunea pentru Prosport.

Florin Prunea a jucat pentru U Cluj în 1988-1990, 1991-1992 și 1998.


Comentarii Facebook