O agenție de turism din Cluj face reduceri de Black Friday. Vezi ce promoții sunt (P)



Agenția de turism Alis Holidays a dat startul din timp campaniei ,,Black Friday” prin oferte cu discounturi considerabile.

Astfel, până în 25 noiembrie turiștii români pot achiziționa un city-break la tarife avantajoase, spre exemplu, în Orașul celor 1000 de turnuri – Praga.




Praga este locul ideal al unui sejur scurt și reușit în care poți îmbina plimbările de pe timpul zilei pe străduțele înguste și cele de la diversele obiective importante cu viața de noapte vibrantă a orașului, o față a citadelei care se dezlanțuie odata cu miezul nopții și care va surprinde orice turist.


În decembrie, Praga își dezvăluie o alură cu totul inedită. Piețele de Crăciun sunt printre cele mai cunoscute din Europa. Vechiul oraş şi Havel Square din oraşul vechi, Piaţa Wenceslas şi piaţa Republicii, piaţa păcii şi centrul expoziţional Holešovice – acestea sunt locurile unde Praga sărbătorește venirea Crăciunului. Turiștii vor fi atrași de tradițiile pragheze prin programe culturale bogate, strălucitoarea atmosferă şi specialităţile gastronomice de Crăciun. Desigur, se vor găsi o mulţime de standuri cu decorațiuni de Crăciun și ornamente, lumânări, bomboane, turtă dulce şi mici cadouri.

 



Alis Holidays a pregătit în cadrul campaniei ,,Black Friday” pachete turistice la tarife reduse. Spre exemplu, city break Praga pentru Piata de Crăciun cu plecare din 17 decembrie 2015, 2 nopţi cazare la hotel 4*, cu mic dejun, transport cu autocarul și ghid turistic pe întreg parcursul sejurului, la prețul de 99 euro - tarif Black Friday valabil până în 25.11.2015!



Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

Comentarii Facebook