Weekend-ul de ciocolata la Gelateria Bonta (P)

 

In acest sfarsit de saptamana la Gelateria Bonta din Iulius Mall este sarbatoarea ciocolatei unde 8 sortimente de inghetata vor fi pregatite clientilor in cele doua zile.

Inghetatele mustacciolo, rocher, ciocolata cu alune, foresta nera, ciocolata cu cocos(ciocos), ciocolata-caramel, crema Transilvania si ciocoalata amaruie vor putea fi servite doua zile la rand in orice combinatie.

"Am pregatit un sfarsit de saptamana de ciocolata pentru clientii nostrii. Vom avea doua zile in care 8 sortimente de ciocolata vor fi permanent preparate pentru iubitorii de inghetata." a declarat Marinela Cuc, managerul Bonta.

Iar cei care nu au reusit sa sarbatoreasca de 8 martie pot sa le faca o surpriza doamnelor si domnisoarelor si sa le ofere o delicioasa cupa "Noi Doi", indeajuns pentru doua persoane.

Gelateria a fost deschisa in 2009, iar secretul succesului se bazeaza pe reteta de inghetata folosita, care are cel putin 50% fructe, lapte sau iaurt. Totul este adus din Italia, de la semipreparatul pentru inghetata pana la cafea si biscuiti.

Inghetata Bonta nu ingrasa si este si foarte accesibila, preturile nefiind schimbate de la deschidere.

"Am hotarat, impreuna cu asociatii mei, sa nu facem rabat de la calitate in favoarea pretului. Nici lor si nici mie nu ni se pare corect sa nu folosim produse de cea mai buna calitate, daca stim ca inghetata noasta e mai buna cu acestea", spune Amedeo Buccella, unul dintre proprietarii Bonta.