Mihai Todirica, omul de plastilina de la Romanii au talent VIDEO


Mihai Todirica este concurentul care a uimit pe toata lumea la Romanii au talent cu flexibilitatea mainilor si bratelor lui.

"Acest talent l-am descoperit cred ca acum 3-4 ani. Initial l-am luat ca un lucru cu care sa-i amuz pe cei dragi. Parintii mei nu au aflat de acest talent, probabil vor fi surprinsi cand ma vor vedea la televizor. Cred ca ceea ce voi face eu il va impresiona pana si pe Mihai Petre", a spus Mihai Todirica, dupa care s-a pus pe treaba.

Si-a trecut mainile pe dupa cap si si-a legat fularul, iar apoi si-a pus ochelarii de soare. "La inceput as fi fost tentat sa spun ca e vorba doar de o abilitate aici. Dar atunci cand ai o abilitate si reusesti sa o transpui intr-un spectacol, as putea sa zic ca de fapt ai un talent! Cam asta e parerea mea", i-a spus Andi Moisescu.

"Cu siguranta ne arati ceva ce nu ne-am asteptat sa vedem si mi se pare uimitor, interesant si e ceea ce eu caut aici! Eu zic ca esti un talent mai ciudat asa de felul tau, dar as vrea sa te vad mai departe! De la mine ai da azi", a spus Mihai Petre.

Mihai Todirica merge mai departe.


Comentarii Facebook