Trandafir de la Moldova si FLORIN SALAM in engleza la Romanii au talent VIDEO

 

Publicul si juriul de la Romanii au talent s-au tavalit de ras la emisiunea de vineri seara, 9 martie, la show -ul unui concurent, care a tradus in engleza melodiile Trandafir de la Moldova si Ma intreb mereu, a lui Florin Salam.

 

"Talentul meu este muzica si engleza, adica lingvistica. Eu cred ca voi impresiona juriul de la Romanii au talent, pentru ca eu fac ceva special, fata de ceilalti concurenti. Sunt o persoana realista", a spus tanarul.

 

Concurentul a cantat in prima faza melodia "Trandafir de la Moldova", tradusa in limba engleza. Juriul si publicul au ras cu lacrimi.

 

Andi Moisescu a "mirosit" ca talentul tanarului este mai vast si l-a intrebat: "Ce mai stii sa faci, pentru ca ceva imi spune ca talentul tau e mai vast?". Tanarul nu s-a lasat si a marturisit ca l-a tradus pe Florin Salam in engleza.

 

Pentru ca momentul sa fie complet, Andi l-a rugat sa mai cante ceva pentru Mihai Petre. "Curma-mi suferinta si roaga-l sa nu mai cante!", a spus Mihai, la care Andi i-a replicat ca: "Daca imi zici ca suferi nici nu stii cat de mult mi-ar placea sa vad ca suferi si in etapa urmatoare".

 

In cele din urma, tanarul a primi doi de "DA" si va merge in etapa urmatoare, spre disperarea lui Mihai Petre.


Comentarii Facebook