Duminica 28 Aprilie

”Era păcat să nu intre într-o relație cu un domn bogat” - Botezatu, după ce Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardarul Daniel Dines


Designerul Cătălin Botezatu a comentat noua relație dintre miliardarul Daniel Dines, cel mai bogat român, care a lăsat-o însărcinată pe Iuliana Doroftei, câștigătoarea ”Bravo, ai stil!”.

Cătălin Botezatu, jurat la „Bravo, ai stil”, a susținut-o și a ajutat-o mult pe Iuliana Doroftei în carieră.

Daniel Dineș și Iuliana Doroftei formează un cuplu, iar superba tânără a rămas însărcinată cu fondatorul UiPath.

Dacă a punctat acolo este o fată deșteaptă. Important este să fie vorba de sentimente, nu de altceva. Româncele frumoase au ajuns, oricum, de fiecare dată unde și-au dorit. Ea este o fată deosebită și era păcat să nu intre într-o relație cu un domn bogat. La fel și invers, un domn bogat trebuie să aibă lângă el o femeie frumoasă. Mă bucur că este gravidă, pot spune că și-a asigurat o rentă viageră importantă (n.r. râde). Dar, fără nicio ironie, bravo ei. Mă bucur că este gravidă, ce poate fi mai înălțător decât să aduci pe lume un copil?”, a declarat Cătălin Botezatu pentru CANCAN.RO.

iuliana-doroftei.jpg

Cătălin Botezatu a spus despre Iuliana Doroftei că este o persoană discretă, cu bun simț și de o frumusețe răpitoare.

Am perceput-o tot timpul ca pe o fată discretă. Emisiunea a fost ca o rampă de lansare pentru ea și a știut să profite. Datorită frumuseții, am ales-o să prezinte una dintre colecțiile mele la Paris, pentru că avea și aptitudini de model. Față de alte fete care au trecut pe acolo, iar acum pozează în mari modele, ea a fost liniștită și și-a văzut de treabă. În ultima perioadă știu că a stat la Londra, unde se dă ora exactă”, a spus designerul.

Este o fată cu bun simț, îmi dă mesaje de sărbători. Nu ne-am mai văzut de mult, dar mă sună mereu, ne dăm mesaje, discutăm. Nu am discutat niciodată cu ea despre viața privată pe care o are, dar mă bucură faptul că este într-o relație cu Daniel Dines”, a mai spus el.

Comentarii Facebook