A fost reținut bărbatul care i-a furat marfa lui Robi. S-a făcut dreptate. Felicitări polițiștilor care nu au renunțat


Bărbatul care a furat odorizante din toneta lui Robi, îndrăgitul vânzător de obiecte din centrul Clujului, a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 26 aprilie a.c. polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 36 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat.

În fapt, în data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, bărbatul de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla alături de un alt bărbat în zona centrală a municipiului, profitând de neatenția proprietarului, ar fi sustras din toneta acestuia aproximativ 15-20 de odorizante, în valoare de circa 200 de lei.

Astfel, în urma activităților investigative, polițiștii Secției 1, cu sprijinul celor din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, iar în cursul zilei de ieri, 26 aprilie a.c., în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore”, precizează anchetatorii.

Cercetările continuă.

Comentarii Facebook