Clujeanca fostă Miss România și-a găsit marea dragoste tocmai la București! S-a pozat pe iahtul milionarului, în locuri de vis - FOTO


Frumoasa Monica Hill,, pe numele real de Buda Monica, fostă Miss România, a făcut o cucerire de senzație, pentru care este admirată de toate fetele din România. 

Hill și-a făcut apariția pe iahtul fiului lui Constantin Iacov, fostul patron al FC Național.

Monica Hill a reprezentat România la Miss Intecontinental în Egipt, iar în această vară s-a relaxat pe iaht.

David Iacov și-ar fi petrecut vacanța din Coasta de Azur alături de Miss România, potrivit wowbiz.ro. Monica Hill s-a fotografiat pe ambarcațiunea de 3 milioane de euro, dar s-a ferit să se afișeze cu fiul lui Constantin Iacov, fostul patron al FC Național.

David Iacov este renumit pentru aroganțele sale, una dintre acestea este etalarea ceasurilor de lux. Acesta deține un model de la un brand exclusivist, care a costat 250.000 de euro.

Am pe cineva de aproape un an de zile, dar niciodată nu mi-a plăcut să discut cu cineva despre viața mea personală decât atunci când am fost pusă într-o situație extremă. A fost chiar foarte amuzant pentru mine, deseori am apărut în presă cu diferiți bărbați, pe unii dintre ei nici măcar nu îi cunosc personal.

Cea mai mare calitate pe care o poate avea bărbatul de lângă mine este siguranța pe care mi-o poate oferi. Nu vorbesc doar din punct de vedere material, cât și psihic. Îmi doresc foarte mult să am parte de liniște lângă bărbatul din viața mea, am trecut peste etapa în care îmi plăceau relațiile toxice, ba chiar mă hrăneam cu ură și cu ceartă de care am avut parte în ultima mea relație, acum probabil m-am maturizat”, a declarat Monica Hill.

Screenshot_20230905_124941_Instagram.jpg

Comentarii Facebook