Olivia Steer a stârnit valuri cu o nouă teorie „inedită”. Soția lui Andi Moisescu spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de la dârele lăsate de avion pe cer


Realizatoarea TV Olivia Steer a venit cu o explicație halucinantă după ce prietenii săi au făcut enteroviroză și susține că totul este din cauza dârelor lăsate de avion pe cer. Soția lui Andi Moisescu a stârnit valuri de reacții în spațiul public.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că, la fel ca mulți alții, tot timpul și-a pus problema dârelor albe din urma avioanelor aflate în zbor. Dacă mulți credeau că acele dâre sunt din cauza fumului de motor, Olivia Steer vine cu o nouă teorie. Mai exact, după mai multe zile în care a analizat când și unde apar cel mai frecvent acele urme, Olivia Steer a ajuns la concluzia că fenomenul se petrece numai deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării.

„Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, pînă am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis “fum” de “motor”, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, pînă cînd, ca la un semn, a început iar să împroaște o dîră groasă și lătăreață, ca o pîclă. 

Deci nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu. 

Apoi, am observat că astfel de dîre apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pîrtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu își îndeplinesc misiunea decît sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute si targetate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pîrtie, la ski, și au inspirat “aer curat de munte”, intr-o zi cu brazde nesfîrșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de “enteroviroză”, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Si nici n-am “luat” de la ei, in ciuda nedistantarii sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut. 

De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmînd de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparîndu-le cu dîrele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, cînd cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămîne clar, albastru și senin. 

Nu exclud să mă înșel, însă. Ba chiar aștept opinii pertinente și argumente lămuritoare, care să mă contrazică și să îmi demonstreze, negru pe alb, că mi se pare, doar. Dacă sînt…”, a relatat Olivia Steer pe pagina sa de Facebook.

Afirmațiile Oliviei Steer au stârnit un întreg val de reacții din partea urmăritorilor ei, mulți fiind de acord cu noua teorie halucinantă a fostei prezentatoare.

Comentarii Facebook