Debandadă pe o stradă din Cluj-Napoca. Locatarii unui bloc nu știu ce să mai facă: „Ce mai urmează? Să se intre în blocuri la furat biciclete?”


Locatarii unui bloc din cartierul Borhanci spun că au ajuns într-o situație absurdă. Clujenii au probleme cu oamenii fără adăpost care umblă pe la coșurile lor de gunoi și împrăștie mizeria zilnic. 

Locatarii spun că sunt nevoiți să facă curățenie non-stop și le e frică că în curând aceștia vor pătrunde și în blocuri pentru a face tot felul de ilegalități. 

„Zilnic vin pe strada Erich Bergel oamenii fără adăpost, la verificat dacă este ceva în coșurile de gunoi la fiecare bloc în parte, scot gunoiul și împrăștie zilnic (trebuie măturat după ei non-stop).

Au rupt deja de două ori ușa de la depozitul de gunoi și acum două săptămâni au furat spalierul de la planta din parcare, astăzi s-a furat și poanta cu ghiveci cu tot din parcare... 

Oare ce e de făcut în acest sens? Oare ce mai urmează? Sa se intre în blocuri la furat biciclete și cărucioare de copii???”, semnalează clujenii. 

Comentarii Facebook