Anda Adam face nuntă cu 500 de invitați: „Va fi în club, nu într-un restaurant”


După ce a închis clubul său din Cluj-Napoca, artista Anda Adam și Yosif Mohaci își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu pe 29 iunie. Petrecerea nu va avea însă loc într-un restaurant, așa cum se obișnuiește, ci într-un club. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2022.

Suntem pregătiți să facem o nuntă ca în povești, așa că, pe 29 iunie voi îmbrăca rochia de mireasă. Va fi o nuntă atipică, în club, nu într-un restaurant și ne pregătim intens pentru ziua cea mare. Să ne țineți pumnii să ne iasă totul așa cum am dorit”, a scris Anda Adam, pe pagina sa de Instagram.

Cântăreața a mai anunțat că ea și soțul ei vor avea și a doua pereche de nași, pe lângă Tzancă Uraganu și Alina Marymar. A precizat că cea de-a doua pereche de părinți spirituali nu sunt români, dar sunt cunoscuți.

„Pe 29 iunie iunie vrem să facem nunta, deci facem cununia religioasă și după petrecerea. Invitațiile începem să le dăm de săptămâna viitoare, că abia ne-am întors din vacanță și nu aveam când. Vor fi vreo 500 de persoane. Jumătate vor veni din străinătate, Paris, Elveția, Milano.

Noi de aceea am fost puțini indeciși, că nu știam dacă să facem nunta aici sau la Paris, pentru că el este născut la Paris, este francez. 80% din invitații din partea lui vor veni de acolo, restul sunt ai mei, de aici.

Avem o echipă întreagă pentru organizare. Naș va fi Tzancă Uraganu și va mai fi o pereche de nași. Ei nu sunt din România, dar sunt cunoscuți. O să spunem la momentul oportun, putem să spunem că sunt artiști internaționali”, a spus Anda Adam.

Vezi și: Fițele de București n-au mers la Cluj? Clubul Andei Adam se închide la doar doi ani de la deschidere/Cântăreața se lăuda cu investiția de 100.000 euro

Comentarii Facebook