Cele mai frumoase sportive culturiste s-au întrecut la Gala de Fitness de la Cluj-Napoca! FOTO-VIDEO Proba costumelor de baie


O competiție inedită a fost găzduită la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Peste 350 de sportivi, printre care și multe tinere fete, s-au întrecut în weekend pe scena campionatului Național de Culturism și Fitness Challenge- în ideea de a obține titlul de cea mai frumoasă culturistă din România.

Federația Română de Culturism și Fitness a organizat Campionatul Național de Culturism Fitness și Fitness Challenge la Cluj-Napoca, în perioada 15-19 mai 2024 la Cluj-Napoca. La competiţie au participat peste 350 de sportivi și sportive de la cluburi din toată țara. Haideți să vedeți concurentele, și decideți care este favorita voastră.

culturism 1.jpg

Pe scena principală a Campionatului Național de Culturism și Fitness, de la BT Arena – Cluj Napoca, au evoluat sportivii de la categoria seniori.

În paralel, pe scena secundară s-a desfășurat Campionatul Național de Fitness Challenge la categoriile juniori, seniori și Masters. Foarte bine pregătiți, sportivii au demonstrat că ambiția, perseverența și fair-play-ul sunt de neprețuit, pentru a face performanță.

culturism 2.jpg


Comentarii Facebook