VIDEO. Vlăduța Lupău și-a surprins fanii cu un video inedit: „Frumoasă și atunci și acum! O adevărată doamnă al cântecului”


Vlăduța Lupău, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, nu ezită să împartă cu fanii săi pe rețelele de socializare diferite poze și filmulețe cu viața personală. 

Prin publicarea în online a vieții personale, Vlăduța Lupău reușește să-și impresioneze publicul cu momente unice, iar comentariile de laudă și admirație apar imediat. 

Miercuri, Vlăduța Lupău a postat pe pagina sa de Facebook un video cu ea de pe vremea când încă nu era așa de cunoscută, reușind să câștige simpatia fanilor încă o dată. Deși se afla la o vârstă fragedă și nu avea succesul pe care îl are acum, era încă de pe atunci o adevărată artistă, având aceeași voce puternică și inconfundabilă cu care astăzi își încântă publicul. 

Fanii nu au stat deloc pe gânduri și au lăudat-o pe artistă pentru performanța de care a dat dovadă până acum, mulți internauți comentând că Vlăduța era frumoasă și talentată încă de când era mică. 

Iată câteva dintre comentarii: 

„Doamne ce trec ani!Vlăduța ești o frumoasă! Să-ți de-a Dzeu multă sănătate și tot ce-ți dorești tu!” 

„Foarte frumoasa voce dumnezeu sa-ti dea sanatate si sa-ti pastrezi vocea la fel de frumoasa muuuulti ani!” 

„Vlăduța Lupău, draga, mi-am adus aminte cu drag de acest moment, eram cu părinții mei și ne uitam la Tezaur Folcloric!”

„Frumoasă și atunci și acuma!.O adevărată doamnă al cântecului.” 


Comentarii Facebook