Ce meserie a avut în Italia iubita fostului patron de la CFR Cluj. Antonela a dat foarte mult din coate ca să-și îndeplinească visele


Dragostea dintre Antonela Pătruț și miliardarul Arpad Paszkany, fost patron la CFR Cluj, s-a înfiripat încă din luna februarie, imediat după divorțul miliardarului de fosta soție. Cei doi locuiesc deja împreună și nu exclud posibilitatea unei căsătorii. Antonela a fost „ispită” la Insula Iubirii și acum se plimbă cu avioanele private, însă viața tinerei de 27 de ani nu a fost așa dintotdeauna. Antonela Pătruț a pornit de jos.

Antonela Pătruț s-a născut în Călărași, un orășel modest și fără prea multe perspective. Cum tânăra promitea multe, bineînțeles că și-a luat zborul rapid, mai întâi în copilărie, alături de mama sa. După divorțul părinților săi, iubita lui Arpad Paszkany, în vârstă de 9 ani atunci, și mama s-au mutat în Italia. Chiar și așa, iubita lui Arpad încă ține legătura cu tatăl său, mutat acum în Germania.

În Italia, mama ei a lucrat ca bucătăreasă într-un restaurant din Florența, iar iubita lui Arpad, chelneriță cu acte în regulă. Mai târziu, restaurantul ar fi devenit o ”afacere de familie”. Cel puțin asta a afirmat Antonela cu mama ei când au participat la Chefi la Cuțite, unde au gătit pate de ficat. 

La revenirea în țară, după ce mama și fiica și-au încheiat socotelile cu Italia, Antonela a lucrat centralistă, ulterior fiind cunoscută pentru rolul său de „ispită” la Insula Iubirii.

Deși formează un cuplu de câteva luni, Antonela Pătruț și miliardarul Arpad Paszkany locuiesc deja împreună. Tânăra nu exclude eventualitatea unei căsătorii, asta dacă relația evoluează la fel ca până acum.

„Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vreau să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește, iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a adăugat fosta ispită de la Insula Iubirii.

Comentarii Facebook