Mai sunt și prețuri decente în „jungla imobiliară” din Cluj. Cât costă o casă aflată la 30 km de orașul-magnet - FOTO


Orașul Cluj-Napoca continuă să atragă un număr impresionant de noi locuitori în fiecare an, consolidându-și reputația de centru urban în plină expansiune. 

În acest context, nu doar proprietățile din zona metropolitană sunt intens căutate, ci și locuințele din satele din imediata apropiere a Clujului devin din ce în ce mai populare. 

Mai ales că, și prețurile caselor sunt mult mai atractive decât cele din zona metropolitană. 

De exemplu, o casă situată pe o stradă centrală din Bonțida se vinde la prețul de 93.000 de euro. Casa are o suprafață construită de 71 mp la sol, 22 mp construcții anexate, plus teren 390mp curte și grădină.

„Casa este renovată, instalațiile de apă, canalizare și curent schimbate, având geamuri tripan, uși termopan la intrare, uși moderne la dormitor și baie, centrală termică pe gaz. 

Planul casei constă în două holuri, living, dormitor, bucătărie, mobilată și utilată ( cuptor electric, plită pe gaz, hota, masina spalat vase, masina spalat haine, frigider) baie cu dus walk-in și terasă acoperită în spatele casei. Se vinde parțial mobilată!”, se arată în anunțul imobiliar. 

Comentarii Facebook