Mihai Silvășan a vorbit despre accidentarea suferită. Despre Sala Polivalentă are numai cuvinte de laudă

 

Unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei U -Banca Transilvania, Mihai Silvășan, a vorbit despre revenirea lui în lot. 

 

El a suferit o accidentare la ultimul meci de la lotul național și de atunci nu s-a mai antrenat.

 

In ceea ce priveste meciul cu BC Timisoara, nu pot sa spun foarte multe, pentru ca eu nu am participat la antrenamentele echipei in ultimele patru saptamani, dupa cum stiti, am fost accidentat. De la ultimul meci de la lotul national nu am mai facut antrenamente, nu sunt intr-o forma foarte buna, insa nu conteaza asta, eu, daca voi intra in teren sambata, chiar si numai pentru un minut sau doua, voi face tot ce pot sa imi ajut coechipierii. Chiar si numai cu sfaturi si incurajari de pe banca. Am avut o microruptura fibrilara la muschiul aductor, care insa se putea tranforma in ceva mai urat daca nu urmam tratament”, a explicat jucătorul. 

 

El a vorbit și despre Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea mai modernă din România. ”Pot sa spun ca am vazut-o doar din fotografii si arata foarte bine, este cea mai moderna sala din Romania! Abia asteptam sa ne antrenam in ea, sa jucam acolo, sa o simtim”, a mai adăugat Silvășan.

Comentarii Facebook