Claudiu Niculescu și Diana Munteanu divorțează. Frumoasa blondă a dat explicații dureroase

 

Claudiu Niculescu și Diana Munteanu divorțează, din cauza infidelității antrenorului.

 

În viaţa mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid să vi-l fac cunoscut şi vouă. Aşadar, am hotărât, acum ceva vreme, ca după aproape opt de căsnicie, Claudiu Niculescu şi cu mine să punem capăt relaţiei noastre. Au fost opt ani buni, frumoşi, plini de multe realizări, cea mai importantă dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani şi jumătate.

 

Adaug faptul că aceasta este şi va fi singura noastră declaraţie pe acest subiect. Toate celelalte detalii ale separării noastre ţin de zona extrem de intimă a familiei şi alegem să le lăsăm acolo”, a scris Diana Munteanu.

 

S-ar părea că Niculescu se iubeste cu o tânără din Slatina, cu care și-a petrecut și sărbătorile de iarnă. ”Şi cu Diana a procedat exact cum a făcut şi cu celelalte soţii, când, înainte să se despartă, trăia de un an cu altcineva. Când s-a cuplat cu Diana, Claudiu era despărţit de Lidia de doi ani şi jumătate însă, înainte să divorţeze de ea, a avut tot felul de relaţii timp de un an”, a declarat pentru ziarul Ring o fostă iubită a lui Niculescu.

Comentarii Facebook