VIDEO - Accident in Floresti. Doua autoturisme au fost avariate si o persoana a suferit leziuni la cap

Un accident de circulatie soldat cu o persoana ranita grav si doua autoturisme avariate s-a produs in jurul orei 20.30, in comuna Floresti, in dreptul magazinului Oncos. Circulatia s-a desfasurat cu dificultate timp de o ora si jumatate.

 

Un sofer in varsta de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Daewoo Matiz, a incercat sa vireze stanga pentru a intra pe strada Avram Iancu, din Floresti, si a fost lovit in plin de soferul unui autoturism Audi, care nu a observat manevra.

 

Martorii sustin ca soferul de pe Matiz a fost lasat sa treaca de masinile de pe banda a doua de circulatie, dar soferul Audi - ului, care circula pe prima banda si se indrepta spre Cluj-Napoca, nu a mai oprit. In urma impactului cele doua masini au ajuns in parcarea unui magazin si s-au oprit la cativa centimetri de o conducta de gaz.

 

Soferul in varsta de 23 de ani a suferit rani la cap si a primit ingrijiri medicale, fiind dus la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU). Politia continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate vinovatiile. 

 

Daca surprindeti evenimente care pot deveni stiri ni le puteti semnala sau ne puteti trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro

 

 

Comentarii Facebook