TRAGEDIE mușamalizată la Wonderland Cluj! Un student a căzut în puțul unui lift și e în stare GRAVĂ

 

Student rănit la Wonderland Cluj - Un tânăr absolvent al Facultății de Științe Economice a fost rănit grav la un bal organizat la complexul Wonderland Cluj. 

 

Conform unor martori, tânărul a căzut de la etajul 2 în ”puțul” liftului, ”zona nefiind securizată cum trebuie”. Oamenii se întreabă dacă ”se încearcă musamalizarea incidentului?” mai ales că autoritățile nu au menționat nimic despre acest incident deosebit de grav.

 

Totul s-a produs ”azi-noapte în jurul orei 2.00, iar după circa 30-40 min au sosit echipajele SMURD. Băiatul respectiv plin de sânge a fost urcat in masina SMURD si resuscitat circa 30 de minute, iar apoi au plecat... Domnii de la SMURD au fost cam rezervați în privința șanselor de supraviețuire! A fost banchetul celor de la FSGA. Este foarte ciudat cum de încă nu s-a aflat nimic!”, ne-a relatat un martor la incident.

 

Pompierii clujeni au menționat sec ”persoană căzută în puțul liftul la un complex turistic de pe Calea Turzii, Cluj-Napoca”.

--------------------

UPDATE

 

La cererea Știri de Cluj, Poliția a precizat că în acest caz s-a deschis dosar penal: ”Politistii efectueaza investigatii pentru stabilirea circumstantelor exacte in care a suferit leziuni un tanar. Acesta se afla la o petrecere, in incinta unui complex de pe raza com Feleacu. Conform primelor informatii, in jurul orei 02:20, tanarul in varsta de 21 de ani, din Targu Mures, a cazut in putul unui lift nemontat, dupa ce ar fi trecut de cordonul care interzicea accesul in zona respectiva”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Pacientul a fost preluat de SMURD cu ”multiple traumatisme față, gât, cap, corp și a fost dus la UPU Cluj”. 

 

Tânărul era instabil hemodinamic, dispneic (respira cu greutate), și acuza dureri la cap, gât, torace și la abdomen. Pacientul prezenat plăgi și o suspiciune de fractură, susțin medicii de la SMURD.

 

Acesta a fost blocat în puțul liftului și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos.

 

Directorul medical al Spitalului Județean CLuj, Monica Costin, a precizat pentru clujust.ro că tânărul de 22 de ani are fractură de mandibulă, contuzie pulmonară bilaterală și este internat la secția de terapie intensivă.

Comentarii Facebook