Tigarile confiscate de politisti in fata Universitatii Dimitrie Cantemir din Cluj proveneau din Republica Moldova - VIDEO


Tigarile confiscate de politisti in fata Universitatii Dimitrie Cantemir din Cluj proveneau din Republica Moldova. In cele trei baxuri erau 30.000 de tigari de contrabanda.

"In data de 14.02.2011, in jurul orei 11.00, au fost identificati in trafic C.G de 40 ani, V.I. de 45 ani, si pe A.O., de 38 ani, toti domiciliati in municipiul Cluj-Napoca, in timp transportau cu un autoturism cantitatea de 30.000 tigarete de provenienta Republica Moldova, marfa destinata comercializarii pe piata din municipiul Cluj-Napoca.

Fiindu-le solicitate documentele legale de transport, acestia nu au putut prezenta acte care sa ateste provenienta, introducerea in tara ori introducerea in sistemul de accizare prevazut in Codul Fiscal.
in urma celor constatate a fost aplicata sanctiunea contraventionala, aplicandu-se si masura complementara de confiscare a tigaretelor, (in valoare de aproximativ 35.000 lei) si a mijlocului de transport, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 92/2003, stabilindu-se amenda contraventionala in valoare de 20.000 lei
", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Cei trei sunt cercetati pentru contrabanda si judecatorii clujeni le-au interzis sa paraseasca localitatea pe durata anchetei.


Citeste si...

Traficanti de tigari prinsi in flagrant in fata la Universitatea Dimitrie Cantemir din Cluj - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook