Mărturii de la accidentul mortal de pe Autostrada Transilvania VIDEO


Accidentul dintre cele doua TIR -uri de pe Autostrada Transilvania, care s-a soldat cu un mort, a ținut blocat drumul mai multe ore. Șoferul prins sub TIR -ul parcat pe marginea autostrăzii a fost cules bucată cu bucată de pe asfalt.

Eram într-un punct de lucru și am auzit o bubuitură, dar am fost văzută înainte că era un TIR. Știam că este o parcare foarte aproape. Mi-am dat seama că nu putea să fie o expozie de cauciuc sau vreun piston să fi pușcat. Am venit să nu se aprindă motorul”, a spus un martor.

Am găsit cele două autotrenuri în accidentul care s-a produs, o victimă fiind încarcerată în cabina unuia dintre ele. Am acționat ca să o scoatem, fiind transportată la spital. Pentru cea de-a doua victimă nu s-a mai putut face nimic, fiind prinsă sub mașină”, a declarat unul dintre pompierii care a acționat la locul accidentului.
 
În jurul orei 20.20, pe calea 1, direcția de mers Turda spre Cluj-Napoca, din primele cercetări la fața locului am stabilit că șoferul autotrenului înmatriculat în județul Cluj staționa pe banda 1. A decuplat remorca de capul tractor, executa ceva manevre de reparație, moment în care conducătorul altui autotren înmatriculat în județul Ilfov nu l-a observat și l-a lovit în plin în spate. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto care era coborât din primul autotren și rănirea celuilalt conducător de autotren, care se află sub investigații medicale la Clinica de Urgență”, a declarat comisarul Marius Stupar, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Cluj.

 

Accident pe Autrostrada Transilvania! Două TIR -uri s-au lovit și un șofer a murit. VIDEO IMAGINI ȘOCANTE

Comentarii Facebook