Accident pe Autrostrada Transilvania! Două TIR -uri s-au lovit și un șofer a murit. VIDEO IMAGINI ȘOCANTE


Un grav accident de circulație soldat cu moartea unei persoane s-a produs pe Autostrada Transilvania, pe sensul Turda - Gilău, în jurul orei 21.00.

Un TIR era oprit pe banda de urgență și șoferul meșterea ceva sub mașina. Un alt TIR a venit din spate și a intrat în plin in primul autotren și l-a făcut praf. Accidentul a avut loc la kilometrul 18, iar acum circulația este blocata (n.red. ora 22.10), dar sperăm ca în circa 30 de minute să eliberăm o bandă de mers”, a declarat Vasile Drăgan, administratorul Autostrăzii Transilvania.

Primul TIR, care era staționat, transporta paleți, iar al doilea cărămidă.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE

Acum se degajează zona ca să poată scoate cadavrul. S-ar părea că al doilea TIR a avut viteza foarte mare. Cabina nu mai există, fiind pulverizată în urma impactului. S-ar părea că avea 90 de km la ora. Fiind plin cu caramida impactul a fost și mai mare. Circulația încă nu a fost restabilită, putând să mai dureze circa 2 ore până când se va putea circula”, a spus Vasile Drăgan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 1

 

Circulația rutieră a fost restabilită pe sensul Turda - Gilău, în jurul orei 1.00. Din păcate, un alt accident de circulație s-a produs după miezul nopții, pe sensul Gilău - Turda, în zona podului de peste râul Arieș.

 

Accident pe Autrostrada Transilvania - zona râul Arieș! Un șofer beat a ras jos parapeții de protecție

Comentarii Facebook