Maraton de cycling, vineri, la Iulius Mall(P)


În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Cluj lansează o invitaţie la mişcare pentru toţi cei pasionaţi de sport şi care au grijă de sănătatea lor. Vineri, 28 iunie 2013, în intervalul orar 17.30 – 21.30, pe terasa food court din Iulius Mall se va organiza un eveniment interactiv de cycling.

World Class Health Academy le propune clienţilor Iulius Mall să experimenteze senzaţiile unice oferite de cel mai antrenant maraton de Disco Cycling organizat la Cluj-Napoca.

Timp de 4 ore, iubitorii de mişcare vor pedala pe cele mai în vogă beat-uri, în patru sesiuni tematice. Cei interesaţi se pot înscrie la recepţia clubului World Class Health Academy, din incinta Iulius Mall Cluj, iar dress code-ul este echipamentul alb. În această lună, clubul sportiv îi aşteaptă pe amatorii de exerciţii fizice cu o ofertă tentantă la abonamentul Full Time pentru un an.

Competiţia pentru premii răcoritoare continuă la Iulius Mall până duminică, 30 iunie. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei intră în cursa pentru câştigarea unor sejururi de vis. În cadrul campaniei „Kilometri de vacanţă”, pasionaţii de shopping vor fi premiaţi cu o aventură alături de alţi trei prieteni în Miami (Florida), o excursie romantică în compania persoanei iubite în Phuket (Thailanda) sau o vacanţă în familie în Antalya (Turcia). În ultima zi a campaniei, la ora 18.00, cei trei norocoşi vor fi anuntaţi să îşi facă bagajele pentru cel mai reuşit concediu.

Zilnic, până pe 30 iunie, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele îndrăgite primesc cadouri instant: vouchere de îngheţată şi băuturi răcoritoare. În plus, cei mai activi prieteni de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj sunt răsplătiţi cu premii. În fiecare zi, o aplicaţie specială va desemna cel mai activ fan Iulius Mall, iar acesta va câştiga produse cosmetice şi vouchere de cumpărături.

Comentarii Facebook