Detalii ȘOCANTE despre clujeanca moartă în accidentul din Muntenegru: A fost strivită!

 

Aurora Morar, clujeanca moartă în accidentul din Muntenegru, va fi înmormântată joi, 27 iunie, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

 

Sicriul a fost depus la capela din cimitir, iar priveghiul va începe la ora 19.00. Înmormântarea este programată joi, de la ora 13.00.

 

Victima, Aurora Morar, a plecat în excursia din Muntenegru împreună cu fiica ei, Loredana Morar. Tânăra a fost lovită la spate și la un picior după ce autocarul s-a prăbușit în prăpastie, dar mama ei a fost strivită de o stâncă.

 

Am aflat că sora mea a murit luni, pe la amiază. Despre accident am știut de duminică seara. Am văzut la televizor, dar nu am știut că e implicată. Se zicea că sunt 18 morți. Tot luni am aflat că fetița este rănită și că a vorbit cu asistenta de acolo, o româncă, și a întrebat ce s-a întâmplat cu mama ei. I s-a spus că e la terapie intensivă. Așa știam, dar nu era așa. Era moartă. 

 

Din ce mi-a spus nepoata mea pot să vă spun că i-a căzut o bucată de stâncă pe cap. Autocarul s-a prăbușit și le-a aruncat pe ambele, alături de alți pasageri pe geam. Fata a fost aruncată din autobuz într-un copac, iar pe sora mea a căzut o bucată mare de stâncă.

 

Informațiile erau că sora mea era la terapie intensivă, dar din păcate nu a fost așa”, a povestit Vasile Mocan, fratele victimei. 

 

Familia Morar a primit informații clare despre cele întâmplate numai marți dimineața, când au hotărât și să meargă la București pentru a recupera trupul victimei.

Comentarii Facebook