Gunoaie în parcul de copii din Gheorgheni. Un clujean susține că nimeni nu ia măsuri pentru a le ridica FOTO


Un clujean a reclamat faptul că în zona de garaje de lângă parcul de copii din Gheorgheni gunoaiele nu au fost ridicate de mai bine de șase luni.

În ciuda faptului că a făcut numeroase sesizări către Primărie, nu s-a luat nicio măsură, mai spune acesta.

Gunoaiele de la capatul garajelor ce marginesc parcul de copii din Gheorgheni stau de mai bine de 6 luni neridicate de nimeni.

Primaria a fost sesizate de doua ori pe platforma mycluj. In iulie au raspuns ca sevor lua masuri. Sectia de salubritate a primariei a fost si ea sesizata de repetate ori in luna august si septembrie primind inclusiv poze de la fata locului. A promis ca se va rezolva. Concret toata lume se spala pe maini. Cei de Parcuri iau doar resturi lemnoase, cei de la Rosal doar gunoiul stradal. Gunoiul este produs de cei care beau si maninca in zona in mod curent la citiva metri de parcul de copii. Un focar ce de infectie ce miroase cumplit cind e cald si care nu intereseaza pe nimeni. Iarba din zona de tunde de 10 ori pe an copacii se tot toaleteaza pina nu mai au crengi, dar gunoaiele se aduna in stil romanesc, iar cei de la primarie constat ca doar imping hartii de pe un birou pe altul”, ne-a reclamat clujeanul, care a realizat și pozele.

Comentarii Facebook